Мешканцям одного з районів Харкова виплатили майже 50 млн грн: деталі

У Немишлянському районі статус ВПО отримали майже 18 тис. громадян

У Немишлянському районі Харкова у вересні усіма видами держвиплат було охоплено 18,4 тис. жителів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Мешканцям району виплатили грошову допомогу на загальну суму понад 48,8 млн грн (допомогою на проживання ВПО задовільнено 12,6 тис. сімей на суму 34,8 млн грн). 

“Управління соціального захисту населення Адміністрації Немишлянського району продовжує роботу щодо своєчасного призначення та виплати громадянам різних видів державної соціальної допомоги”, - повідомили в міській раді.

З початку повномасштабного російського вторгнення росії на територію Україні статус внутрішньо переміщеної особи в управлінні отримали майже 18 тис. громадян.

Жителям нагадали, що з питань щодо взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, призначення усіх видів державної соціальної допомоги можна звертатися до управління.

Адреса управління - пр. Льва Ландау, 48. Графік роботи - з понеділка по четвер, з 9:00 до 12:00 та з 13:00 до 16:00, п'ятниця - з 9:00 до 12:00 та з 13:00 до 15:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклійській громаді приймають документи та виплачують одноразову матеріальну допомогу. 

Грошову допомогу виплачують з метою підтримки учасників бойових дій, військовослужбовців та членів їх сімей.

Грошову допомогу виплачують на поховання військовослужбовця, який загинув (або помер внаслідок поранення, контузії, каліцтва) під час воєнного стану в Україні. Отримати кошти може один з членів сім’ї загиблого, у випадку, коли загиблий був мешканцем Балаклійської територіальної громади.

Хто ще може отримати грошову допомогу в Балаклійській громаді, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися