Де на Харківщині перейменують вулиці та провулки

У громадах Харківщини оголосили проведення громадського обговорення

У деяких громадах Харківської області проводиться громадське обговорення щодо перейменування вулиць, провулків, площ тощо, повідомляють "Коментарі. Харків".

Так, оголосили про початок громадських слухань з питання перейменування вулиць та сіл на території Біляївської сільської ради. “Шановні мешканці Біляївської громади! Оголошуємо про початок громадських слухань з питання перейменування вулиць та сіл на території Біляївської сільської ради. До вашої уваги представлений графік проведення громадських слухань на території старостатів”, - звернулися до мешканців громади. 

picture

Також у селищній раді наголосили, що в разі участі у громадських слуханнях необхідно обов'язково мати при собі паспорт.

Куп’янська міська військова адміністрація Куп’янського району Харківської області також повідомила про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, в’їздів, спуску на території громади. Жителів громади запросили долучитись до обговорення даного питання.

Обговорення триватиме до 1 листопада 2023 року. “Голосування відкрите, свій голос ви можете залишити скориставшись формою”, - уточнили в адміністрації.

Для перейменування пропонуються наступні назви: 

picture

Планують перейменувати вулиці та провулки у населених пунктах Старовірівської сільської територіальної громади.

Голосування триватиме до 2 грудня 2023 року. Проголосувати можна онлайн за посиланням, а також у письмовій формі (на адресу: вул. Центральна, буд. 60, с. Старовірівка, Красноградський район, Харківська область, 63251 або на електронну пошту  [email protected] (із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає). 

Планують перейменувати наступні назви: 

“Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, найменування та місцезнаходження для юридичних осіб, у строк до 02.11.2023 року включно”, - зазначили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині змінили графік руху маршрутних таксі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися