Де на Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори та іншу допомогу

Жителі Балаклії можуть завтра отримати продукти та безплатні гарячі обіди

У Балаклійській громаді у середу, 4 жовтня, видаватимуть продуктові набори та гаряче харчування, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Балаклійській міській раді повідомили, що 4 жовтня з 08:00 до 12:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

“Запрошуються внутрішньо переміщені особи. З собою мати довідку ВПО”, - уточнили у міській раді. 

Також завтра, 4 жовтня, мобільна бригада “Годуємо Україну. Смак українського Криму” нагодує гарячими обідами мешканців міста Балаклія. 

Скуштувати Нут (турецький горох) з м’ясом можна буде завтра о 15:00 біля кафе “Респект” та магазину “Ямал”. “Запрошуємо мешканців мікрорайону! Зі смаком українського Криму рухаємось разом до Перемоги! Все буде Україна! Крим - це Україна!”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклійській громаді приймають документи та виплачують одноразову матеріальну допомогу.

Грошову допомогу виплачують з метою підтримки учасників бойових дій, військовослужбовців та членів їх сімей. Грошову допомогу виплачують на поховання військовослужбовця, який загинув (або помер внаслідок поранення, контузії, каліцтва) під час воєнного стану в Україні. Отримати кошти може один з членів сім’ї загиблого, у випадку, коли загиблий був мешканцем Балаклійської територіальної громади. 

Також у громаді виплачують одноразову грошову допомогу демобілізованим особам, учасникам бойових дій, добровольцям, мобілізованим особам, військовослужбовцям, які безпосередньо брали та беруть участь в районах ведення бойових дій у зв’язку з військовою агресією рф проти України після 24.02.2022 та членам їх сімей, а саме: одному з батьків, одному з подружжя. 




Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися