На Харківщині шукали дівчинку: що з нею сталося

Дівчинку знайшли та повернули батькам

Поліцейські разом з громадянами розшукали зниклу мешканку Харківської області - дівчинка пішла на прогулянку та не повернулась. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 2 жовтня близько 19:30 до відділення поліції № 1 Богодухівського РВП надійшло повідомлення про те, що 12-річна дівчина не повернулася додому. Телефону вона не мала.

Особовий склад поліції підняли по тривозі на пошуки неповнолітньої. 

Дитину знайшли через декілька годин, вона гуляла вулицями міста Валки. 

“З дівчиною все добре, її повернули батькам. З родиною провели профілактичну бесіду”, - розповіли у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом погроз правоохоронцям.

У поліції розповіли, що 29 вересня близько 15:00 до одного з блокпостів на виїзді з Харкова під'їхали чотири позашляховики. З них вийшли чоловіки у військовій формі, погрожували вогнепальною зброєю всьому зведеному загону, до складу якого входять поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, представник військової служби правопорядку. Вони вимагали припинити перевірки та огляди їх транспортних засобів під час проїзду через блокпости. Після короткої суперечки вони поїхали з місця інциденту.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин. Того ж дня за даним фактом слідчі внесли відомості в ЄРДР за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися