На що виділили кошти з бюджету громади на Харківщині

Громада виділила кошти на допомогу військовим

У Зміївській міській раді з місцевого бюджету спрямували кошти на потребу силовиків повідомляють "Коментарі. Харків".

На позачерговій сесії Зміївської міської ради депутати внесли зміни до Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань на території Зміївської територіальної громади на 2023-2025 роки.

Депутати надали субвенцію з місцевого бюджету державному бюджету на придбання FPV дронів та DJI Mavic 3 для потреб військової частини А0501 у Харківській області – 500 тисяч грн.

Спрямували бюджетні кошти на придбання та безоплатну передачу для потреб прикордонної комендатури швидкого реагування 4-го прикордонного загону східного регіонального управління Державної прикордонної служби України дистанційно-керованого бойового модуля (типу “Шабля” турель для встановлення ПКТ (або ПКМ) або АГС на єдиній платформі) – 700 тисяч грн.

У міській раді нагадали, що на вказану програму на 2023-2025 роки з місцевого бюджету передбачили фінансування на загальну суму 7 мільйонів 335 тисяч грн, із яких – 6 мільйонів 935 тисяч грн на 2023 рік.

Також для поліції за кошти місцевого бюджету придбають службовий автомобіль спеціального призначення на загальну суму 1 мільйон грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що коштом місцевого бюджету у Дергачах завершено ремонт покрівель декількох багатоповерхівок на вулиці Садовій та 9-поверхівки на вулиці Суворова. На що ще витрачають бюджетні кошти у Дергачівській громаді, читайте за посиланням.




Лариса Бодарева

19 жовтня 2023, 19:37

Забули написати ,що Зміївська міськрада на цій сесії виділила собі на автівки майже 5 мільйонів гривень. Куплять Hyundai Tucson (за 1 млн. 758 тис. 400 грн.) та три Renault Duster (два за 1 млн 720 000 тис. грн. і один за 960 тис. 595 грн.).Обурені люди писали у соцмережах, заклики схаменутися й доцільно спрямовувати кошти. Та влада до людей не прислухалася і поповнила свій авто-парк. На наві машини- 5 лямів, хлопцям на захист-1 лям. Нагадую,що Зміївський міський голова Павло Голодніков після недовгострокового відсторонення від посади, що тривало 23 доби, вийшов на роботу і продовжує виконувати свої посадові обовʼязки, але на сьогоднішній день чиновник продовжує знаходитись під слідством. Більше того, слідчі органи інкримінують підозрюваному вже не три статті, як було на початку серпня 2023 року, а пять. На сьогоднішній день прокуратура вбачає, що Голодніков був організатором та пособником вчинення інкримінованого кримінального правопорушення (заволодіння бюджетних коштів) тому до повідомлення про підозру додано ще дві статті — це ч. 3 ст. 27 ККУ та ч.5 ст 27 ККУ. Джерело: https://kharkov.comments.ua/ua/news/society/human-rights/21681-na-scho-vidilili-koshti-z-byudzhetu-gromadi-na-harkivschini.html © Comments.ua

Лариса Бодарева

19 жовтня 2023, 19:36

Забули написати ,що Зміївська міськрада на цій сесії виділила собі на автівки майже 5 мільйонів гривень. Куплять Hyundai Tucson (за 1 млн. 758 тис. 400 грн.) та три Renault Duster (два за 1 млн 720 000 тис. грн. і один за 960 тис. 595 грн.).Обурені люди писали у соцмережах, заклики схаменутися й доцільно спрямовувати кошти. Та влада до людей не прислухалася і поповнила свій авто-парк. На наві машини- 5 лямів, хлопцям на захист-1 лям. Нагадую,що Зміївський міський голова Павло Голодніков після недовгострокового відсторонення від посади, що тривало 23 доби, вийшов на роботу і продовжує виконувати свої посадові обовʼязки, але на сьогоднішній день чиновник продовжує знаходитись під слідством. Більше того, слідчі органи інкримінують підозрюваному вже не три статті, як було на початку серпня 2023 року, а пять. На сьогоднішній день прокуратура вбачає, що Голодніков був організатором та пособником вчинення інкримінованого кримінального правопорушення (заволодіння бюджетних коштів) тому до повідомлення про підозру додано ще дві статті — це ч. 3 ст. 27 ККУ та ч.5 ст 27 ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися