На Харківщині мешканцям скасовують субсидії на оплату ЖКП: що сталося

У Чугуївській громаді припиняють нарахування субсидій

Начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва провела робочу нараду з керівниками УСЗН, Пенсійного фонду та комунальних підприємств. Причиною стали скарги мешканців на безпідставне призупинення надання субсидій, великі черги в Пенсійному фонді та бюрократичні перепони в профільних організаціях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

Галина Мінаєва доручила всім керівникам в найкоротші терміни налагодити таку систему взаємодії, при якій мешканці громади будуть просто отримувати послугу належної якості, а не “оббиваючи пороги інстанцій”, працівники яких перекладають робота та відповідальність один на одного.

У міській раді зазначили, що керівники комунальних підприємств відтепер будуть подавати інформацію про боржників не щомісячно, а раз в три місяці. Це дозволить не припиняти субсидії для мешканців, які сплатили за комунальні послуги наприкінці місяця і гроші яких комунальники ще не "побачили".

Управління соціального захисту населення отримало доручення активніше включитися в процес оформлення субсидій, а Пенсійний фонд - провести роз'яснювальну кампанію серед мешканців про порядок нарахування, припинення та поновлення субсидій. Окремим дорученням начальник МВА зобов'язала провести перевірки всіх установ, де проводиться прийом громадян на предмет умов, в яких він відбувається.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які послуги можуть отримати харків'яни в ЦНАП.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися