У Харківській області збирають харчові продукти: що сталося

Збір продовольчої допомоги триватиме до 30 жовтня

В Олексіївській громаді звернулися до жителів з проханням про допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Олексіївська громада об'являє збір консервації, сільськогосподарської продукції (морква, столовий буряк, капуста, картопля, цибуля, часник) для харчування хворих які   знаходяться на лікуванні в Первомайській ЦРЛ”, - звернулися до жителів громади.

Мешканців просять приносити продукцію в Олексіївський дитячий садок та адміністративні будівлі старостинських округів.

Початок збору - 10 жовтня, кінцева дата збору 30 жовтня. Пункти збору працюють кожен день з 8:00 до 15:00, крім суботи та неділі.

“Просимо всіх небайдужих долучитися до збору! Разом ми сила! Слава Україні!”, - наголосили у громаді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області з вівторка до п'ятниці видаватимуть продуктові набори та дитяче харчування. У Старому Салтові 10 та 11 жовтня по вулиці Перемоги 34 планується видача продовольчої гуманітарної допомоги від ООН за підтримки Червоного Хреста. 

У Богодухівській міській раді повідомили, що з середи 11 жовтня до п’ятниці 13 жовтня  2023 року з 8:00 до 16:00 у Богодухівському ліцеї №3 буде здійснюватися видача гуманітарної допомоги  від Всесвітньої продовольчої програми ООН  у співпраці з БО “Мережа 100% життя м. Харків”. 

Варто зазначити, що отримати продуктові набори можуть громадяни деяких категорій. Також з метою уникнення скупчення людей розроблена схема видачі гуманітарної допомоги. 

Детальніше про умови отримання продуктових наборів, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися