У Харківській області завтра відключать світло та газ

Світло в Харківській області - газ у Харківській області, немає світла

У Харківській області у четвер, 19 жовтня, проводитимуть ремонтні роботи, у зв'язку з чим будуть обмежувати постачання електроенергії та газу, повідомляють "Коментарі. Харків".

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” поінформувало, що 19 жовтня 2023 року з 08:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії. Ознайомитися детальніше з адресами, де не буде світла, можна за посиланням

А у с. Єфремівка Олексіївської громади тимчасово припинять постачання газу. “За інформацією АТ “Харківгаз” у зв’язку з необхідністю виконання ремонтних робіт газових мереж,  тимчасово призупиняється розподіл газу в с. Єфремівка. Відключення газу відбудеться 19.10.2023 р.(завтра) з 09:00”, - уточнили у громаді.

Як повідомили Олексіївську сільську територіальну громаду, повне відновлення газопостачання планується цього ж дня (19.10.23)  до 13:00.

“Прохання - будь ласка, обов’язково перекрийте крани перед газовими приладами! Дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті та будьте обережними! АТ “Харківгаз” приносить вибачення за тимчасові незручності!”, - повідомили у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Міністерстві енергетики України розповіли про підготовку графіків відключення світла та умови їх застосування. 

У відомстві наголосили, що в останні дні напередодні опалювального сезону в соціальних мережах масово шириться інформація про нібито застосування в Україні графіків відключень електроенергії.  З цього приводу Міністерство енергетики повідомило, що електроенергії, яку виробляють українські електростанції, наразі повністю достатньо для забезпечення потреб споживачів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися