Що відбувається з опаленням у Харківській області

Ще у п'ятьох громадах увімкнене централізоване опалення

Ще п'ять громад Харківської області розпочали опалювальний сезон. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

На сьогодні в регіоні запустили 35 котелень – це 6,5% від загальної кількості запланованих до роботи цього опалювального сезону. Зокрема, напередодні запрацювали також котельні у Височанській, Чугуївській, Мереф'янський, Слобожанській, Барвінківській громадах. 

Уже опалюється 13 закладів охорони здоров’я (7,9%), підключено 80 житлових будинків з централізованим теплопостачанням (1,1%).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про опалення у Харківській області. У громадах Харківщини розпочинається опалювальний сезон. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.  Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що станом на зараз по області запущено 21 котельню – це 3,9% від загальної кількості запланованих до роботи цього опалювального сезону. “Котельні вже запрацювали в Богодухівській, Валківській, Близнюківській, Лозівській і Нововодолазькій громадах. Також запустили котельню, яка працює на альтернативних видах палива, у Вовчанській громаді. Уже опалюється 9 закладів охорони здоров’я (5,5%), підключено 69 житлових будинків з централізованим теплопостачанням (0,9%)”, - зазначив Олег Синєгубов. Загалом в області планують до включення: 536 котельні, 164 заклади охорони здоров’я, 287 закладів дошкільної освіти, 256 закладів загальної середньої освіти, 7561 житловий будинок з централізованим теплопостачанням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися