Яка ситуація з гуманітарною допомогою у Харківській області

Минулого тижня було передано багато продуктів

Обласний гуманітарний штаб за минулий тиждень доправив громадам понад 8 тисяч проднаборів, 13 тонн продуктів і будматеріали. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Минулого тижня, з 16 по 20 жовтня, Харківський обласний гуманітарний штаб доправив понад 8000 продовольчих наборів до Красноградської, Краснокутської, Олексіївської, Пісочинської, Зміївської, Чугуївської, Люботинської громад та ГО "Дія" для подальшої передачі населенню.

Крім цього, для забезпечення населення регіону допомогою надали благодійному фонду "Ми тут поряд" 10 тонн макаронних виробів та майже 3 тонни вершкового масла. Жителям Борівської громади доправили 500 OSB-листів.

Питання системного забезпечення громад області гуманітарною допомогою перебуває на контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про фейкові грошові виплати у Харківській області. Жителів Харківської області попередили про чергову шахрайську схему - зловмисники пропонують отримати грошові виплати. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Біляївської сільської ради.  У раді повідомили, що шахраї розміщують публікації в соціальних мережах та пропонують отримати грошові виплати. У таких повідомленнях зловмисники пропонують обрати суму виплат, яка людині потрібна, а за отримання коштів просять сплатити комісію, зазначену навпроти суми: 10 000 (100 грн комісія); 20 000 (200 грн комісія); 50 000 (500 грн комісія); 100 000 (1000 грн комісія).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися