Що робиться в будинках Основ'янського району Харкова (ФОТО)

Особливо ретельно контролюють стан комунікацій в укриттях

Ремонтники ділянки Основ'янського району проводять заплановані поточні ремонти внутрішньобудинкових систем та вже завершили їх у 70% будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

У компанії розповіли, що нещодавно спеціалісти замінили ділянки водопостачання протяжністю 40 метрів в будинку на вулиці Літаковій, де на черзі аналогічні роботи на вул. Кооперативна, 2/13.

Начальник ділянки Віталій Федін розповів, що мешканці міста повертаються до Харкова, що позначається на збільшенні заявок, яких сягає - 40. “При цьому наболілою проблемою залишається нецільове використання мешканцями каналізації. З таких негативних прикладів – один із будинків на вулиці Достоєвського, де вкотре довелося проводити серйозний ремонт системи водовідведення, причому в укритті”, - повідомив він.

Особливо ретельно ремонтники контролюють належний технічний стан комунікацій в укриттях, яких у районі понад 100. На підприємстві розповіли, що всі вони готові до експлуатації. Також пильна увага приділяється і системам зливової каналізації. Зокрема, у будинку по Салтівському шосе, 2/13 було встановлено нову, 20 метрів, ділянку трубопроводу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких районах Харкова спеціалісти продовжують ремонтувати житлові будинки. 

В Основ‘янському районі триває ремонт житлового фонду. Зокрема, майстри КП "Харківспецбуд" виконують поточний ремонт покрівлі будинку на пр. Гагаріна, 334.

Детальніше про проведення ремонтних робіт в Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися