У Харківській області реєструють на новорічні подарунки: подробиці

Подарунки видаватимуть дітям ВПО

На Харківщині починають підготовку до Нового року - стартувала реєстрація на отримання новорічних подарунків для дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради. 

Так, з 25.10.2023 по 10.11.2023 у приміщенні Краснокутської селищної ради (2 поверх, каб. 34) триватиме реєстрація на отримання новорічних подарунків для дітей, що мають статус ВПО, віком від 0 до 17 років включно.

Щоб зареєструватися, із собою необхідно мати оригінали документів: 

Для дітей – довідка ВПО, свідоцтво про народження та паспорт (за наявності);

Для батьків (заявників) – довідка ВПО та паспорт.

“Внутрішньо переміщеним особам, які проживають у старостинських округах, для реєстрації звертатися до старости відповідного старостинського округу”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області сьогодні видаватимуть продуктову допомогу. У Балаклійській міській раді розповіли, що сьогодні, 25 жовтня з 12:00 у Балаклійському ліцею №5, вул.Перемоги, 100 відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів Благодійною організацією "Благодійний фонд "Янголи спасіння". З мікрорайону Лагері запрошуються особи з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, особи з інвалідністю (діти), внутрішньо переміщені особи, жителі 60+ та багатодітні родини.

Щоб отримати допомогу, з собою мати оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду.

У Наталинській громаді запросили сім’ї ВПО з дітьми отримати гуманітарну допомогу – продуктові набори – 1 набір на сім’ю. 

Детальніше про умови отримання продуктових наборів в інших громадах Харківської області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися