У Харкові збільшилася кількість скарг: що сталося

Жителі міста просять владу звернути увагу на стан доріг та інші проблеми

Харків'яни просять владу місту розв'язати проблеми зі станом доріг. Відповідні звернення зареєстровані на сайті електронних петицій до міської влади, повідомляють "Коментарі. Харків".

Авторка одного звернення, Марина Заремська, звернулася до Харківського міського голови. “Ігорю Олександровичу, прошу взяти на контроль ремонт дороги по вулиці Нікітіна, що в Основ'янському районі, дорога знаходиться в жахливому стані, ями з кожним дощем все більше і більше”, - пояснила авторка своє прохання.

Підтримати петицію можна за посиланням протягом 85 днів.

Авторка іншого звернення, Олена Глінська, звернула увагу влади на проблему, яка виникає після дощів. Вона просить зробити отвір-люк для зливу дощової води на перехресті вулиць пр.Героїв Сталінграда та пр.Гагаріна (на пішохідному переході). “Коли йдуть дощі неможливо перейти по пішохідному переходу проїзну частину дороги”, - пояснила вона.

Проголосувати за звернення можна протягом 85 днів за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про результати перевірки стану повітря в Харкові. Спеціалісти Комплексної лабораторії спостережень за забрудненням природного середовища Харківського РЦГМ  проводить постійний моніторинг стану атмосферного повітря в м.Харків.  Перевіряють стан повітря в Харкові за наступними домішками: завислі речовини, діоксид сірки, оксид вуглецю, діоксид азоту, оксид азоту, фенол, сажа, аміак, формальдегід.

За результатами проведених перевірок у центрі зазначили, що перевищень гранично допустимих концентрацій вказаних домішок за період 16-21 жовтня не спостерігалося.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися