Масштабне будівництво на Харківщині: що зміниться в одній з громад (ФОТО)

Усі роботи розраховані на чотири черги і відповідно на декілька років реалізації

У Чугуївській громаді триває найважливіше та наймасштабніше будівництво - роботи ведуться на ділянці головного водоводу діаметром 600 мм. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

Зараз тут спеціалісти виконують роботи із заміни старої труби на дві нові діаметром 460 та 100 мм, що дасть змогу суттєво покращити якість водозабезпечення міста, а також зменшити кількість поривів, а отже і втрат води. 

“Усі роботи розраховані на чотири черги і відповідно на декілька років реалізації. Наразі вже наближається до завершення перший пуск в районі вулиці Мухіна, а другий планується завершити до кінця поточного року. Також проєктом передбачається відсипка дороги по вулиці Мухіна щебенем”, - повідомили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Валківській громаді відбувся круглий стіл за участі делегації представників гміни Голенюв Західнопоморського воєводства Республіки Польща та заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

Під час круглого столу голова громади Валерій Скрипніченко презентував проєкт сучасного індустріального парку. За задумом, підприємство займатиметься переробкою вторинної сировини в екологічну енергію. Голова громади наголосив, що цей індустріальний парк дасть змогу забезпечити місцеве населення та внутрішньо переміщених осіб роботою.” А отриманою від переробки енергією зможемо забезпечити критичну інфраструктуру громади, лікарню та інші комунальні заклади. Для реалізації цього задуму громаді необхідні іноземні інвестиції”, - зазначив Валерій Скрипніченко. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися