Кардинальні зміни та нові завдання: до чого варто готуватися найближчим часом

Від 27 до 29 жовтня краще не займатися важливими справами

У суботу 28 жовтня о 23:14 відбудеться місячне затемнення. Чим особливий цей час та до чого потрібно готуватися, пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “ТСН”.

До місячного затемнення вже позначаються нові завдання щонайменше на найближчі 6 місяців. Сонце затьмарило Місяць, а це означає, що інтуїція практично на нулі – для розв'язання питань необхідно користуватися логікою.

Осінній коридор затемнень 2023 року несе в собі кардинальні зміни, які можуть розгорнути життя і світогляд на 180 градусів. У цей час потрібно виявляти максимальну уважність до подій, берегти взаємини та ресурси, вчитися бути чесними.

Від 27 до 29 жовтня краще не займатися справами, які мають для вас дуже велике значення.

Також варто пам'ятати, що у ці дні люди можуть бути більш агресивними, емоційними, непередбачуваними. Існує більший ризик отримати травми. Також вважається, що в цей період зростає вірогідність різноманітних природних та техногенних катастроф.

Людям радять не розпочинати нові справи, відкласти поїздки та подорожі.

Також у цей час не варто робити операції, та й взагалі, розпочинати будь-яке лікування.

А от, власне до лікаря, сходити можна і навіть варто. Також бажано саме в цей момент приділити більше уваги своїй фізичній формі. І обов’язково радять медитувати.

Попри емоційну складність, в цю повню є можливість відчувати внутрішню душевність. Допомагає витримувати загальний ритм життя й порядок, зокрема і в оселі, спілкування з внутрішньо зрілими людьми, мудрість поколінь, заняття нестандартною творчістю. У день затемнення і повні добре приділити час внутрішній роботі, видихнути всі турботи дня і в момент повні налаштуватися на позитивну енергетику.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, коли у листопаді будуть магнітні бурі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися