У Харківській області можна отримати до тисячі доларів: як подати заявку

Місцеві мешканці та ВПО на Харківщині можуть подати заявку на отримання мікрогранту

Міжнародна організація Corus International у межах реалізації проєкту "Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні" запрошує мешканців Дергачівської громади взяти участь у конкурсі мікрогрантів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Інформація стосується місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які задіяні у виробництві сільськогосподарської продукції.

Якщо ви фізична особа, яка здійснює ведення особистого сільського господарства та маєте земельну ділянку на праві власності чи користування, та / або постраждали від бойових дій і потребуєте відновлення втрачених активів, засобів виробництва, органічного виробництва у сфері сільського господарства та потребуєте коштів то цей Конкурс саме для вас.

Заявники мають відповідати наступним критеріям:

- Проживати та / або бути офіційно зареєстрованими на території Дергачівської громади.

- Мати не менше 3-х років досвіду ведення сільськогосподарської діяльності на території Дергачівської громади (ця вимога не стосується ВПО).

- Обов’язкова співучасть у проєкті (грошова або негрошова) у обсязі не менше ніж 20% (можна більше).

- Наявність банківського гривневого рахунку.

Вимоги до плану проєкту:

- Грантовий проєкт потрібно реалізувати протягом 3,5 місяців, а його результати мають показати суттєве покращення активів заявника.

- Всі активності потрібно виконати до 15 березня 2024 року. 

- Гранти, які залежать від агрономічного календаря та відкритого ґрунту (посів культур, засобів захисту рослин, тощо) не будуть розглядатись.

200 переможців у конкурсі отримають грант в еквіваленті до 1000 доларів (у національній валюті), які потрібно буде використати на необхідну сільськогосподарську техніку, обладнання та матеріали.

Старт прийому заявок - 20 жовтня 2023 року.

Останній день прийому заявок - 5 листопада 2023 року.

Реалізація грантових коштів та втілення результату - до 15 березня 2024 року.

Корисні посилання:

Положення про конкурс

Заявка на отримання мікрогранту

Зразок заявки на отримання мікрогранту

Контакти організаційного комітету: [email protected]

+38 (097) 683 82 02

Проєктні пропозиції мають бути подані в електронному вигляді на пошту [email protected] до 5 листопада  2023 року. В темі листа потрібно зазначити: "Заявка на конкурс мікрогрантів, ім'я та прізвище".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Відповіді на питання з евакуації: "Ви не будете жити в наметах чи спортзалі"

Мешканців області закликають виїжджати через загострення обстановки на фронті

У Куп’янській міській військовій адміністрації закликають евакуюватися місцевих мешканців, а також відповідають на найчастіші питання з евакуації. "У російських військових немає правил війни: вони пускають ракети по цивільних об'єктах та приватних секторах. Якщо сьогодні прилетіло до вашого сусіда, то завтра може догнати й вас", – зазначають в МВА.

Куди звертатися, де жити та що з собою брати – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися