Вулиці Харкова стали чистішими (ФОТО)

Все завдяк сумлінній роботі комунальників

У Холодногірському районі працівники КП "Харківблагоустрій" та СКП "Харківзеленбуд" активно прибирають опале листя та сміття на прибудинкових територіях, вулицях, у парках та скверах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Робітники КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" вивезли понад 42,5 тис. куб. м побутових відходів з 19 по 25 жовтня. Як повідомили на підприємстві, було вивезено майже 35 тис. куб. м ТПВ та 7,5 тис. куб. м великогабаритних відходів.
Як повідомив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко, зараз триває сезонна робота. Цієї осені підприємство планує вивезти 96 тис. куб. м листя з використанням ергономічних фронтальних автонавантажувачів. 
"Цього року своє професійне свято - День автомобіліста та дорожника - підприємство зустрічає зі стабільними високими показниками. Незважаючи на війну, КВПВ збільшує продуктивність та обсяги робіт, оновлює автотехніку, контейнери, виробничі приміщення, посилює соціальний захист працівників", - зазначив Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про прибирання прибудинкових територій у Харкові
У Харкові виконують роботи з очищення прибудинкових територій та вулиць від опалого листя. Також працівники перекопують клумби в місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Робітники КП ''Харківблагоустрій'' приводять до ладу територію біля пошкоджених обстрілами будинків на Північній Салтівці. На вулицях Наталії Ужвій, Метробудівників, Дружби Народів, поруч із багатоповерхівками, де ніхто не живе, територія дуже занедбана. Працівники підприємства кронували там дерева, вирубали зарослі та скосили бур’яни, знесли сухостій, прибрали сміття. У міській раді нагадали, що Київська філія КП ''Харківблагоустрій'' має вакансію начальника дільниці та робітників з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями (центр міста та П'ятихатки). “Стосовно працевлаштування можна звертатися за тел.: (066) 800-20-28”, - зазначили у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися