Де у Харківській області завтра не буде світла

Світла не буде щонайменше 5 годин

У деяких громадах Харківської області у понеділок, 30 жовтня, будуть обмежувати електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Наталинській громаді повідомили, що АТ "Харківобленерго" інформує про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 30 жовтня 2023 року:

  • з 08:00 по 17:00 в с. Кобзівка та с-ще Дружба;

  • з 10:30 по 17:00 в с. Наталине.

Про тимчасове обмеження електропостачання попередили і в Люботинській міській раді. Планується відключення електропостачання 30 жовтня з 10:00 по 15:00 за наступними адресами: 

  • Харківський р-н, м.Люботин, в-д Сонячний б. 1; б. 2; 

  • Харківський р-н, м.Люботин, вул.Героїв Афганців б. 50/2.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Міністерстві енергетики України розповіли про підготовку графіків відключення світла та умови їх застосування. 

У відомстві наголосили, що в останні дні напередодні опалювального сезону в соціальних мережах масово шириться інформація про нібито застосування в Україні графіків відключень електроенергії.  З цього приводу Міністерство енергетики повідомило, що електроенергії, яку виробляють українські електростанції, наразі повністю достатньо для забезпечення потреб споживачів.

“Обмежень електропостачання наразі не передбачається у жодній з областей країни. Вони можливі виключно у разі масованих ворожих обстрілів, і, як наслідок, пошкоджень енергетичного обладнання. А також технологічних порушень та у разі несприятливих погодних умов”, - наголосили у відомстві.  Також зазначили, що енергетики активно готують енергетичну систему до опалювального сезону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися