Що з гуманітарною допомогою у Харківській області

Допомога надійшла у дев'ять громад

За тиждень Обласний гумштаб відправив громадам майже 10 тисяч проднаборів, понад сім тонн засобів гігієни і 2,5 тонни одягу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Минулого тижня, з 23 по 27 жовтня, Харківський обласний гуманітарний штаб доправив 9734 продовольчих наборів до Новопокровської, Балаклійської, Солоницівської, Мереф'янської, Близнюківської, Коломацької, Малинівської, Красноградської, Донецької громад, а також ГО "Дія" для подальшої передачі населенню. Крім цього, на потреби жителів Куп'янської громади передали 7,6 тонни засобів гігієни, а для жителів Красноградської – 2,5 тонни одягу.

Питання системного забезпечення громад області гуманітарною допомогою перебуває на контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поїздку харківських родин до Туреччини. Сім’ї з деокупованого Куп’янська-Вузлового отримали путівки на 7-денний відпочинок та оздоровлення до Туреччини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Путівки на відпочинок родинам з деокупованої території передали заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов та Почесний консул Азербайджанської Республіки в місті Харків Афган Салманов. "Харківська обласна військова адміністрація спільно з міжнародними партнерами та Почесним Консульством Азербайджанської Республіки в місті Харків продовжує підтримувати родини з деокупованих територій регіону. Такий тур дасть змогу дітям та їхнім матусям відволіктися від реалій воєнного стану", - зазначив Євген Іванов. Крім того, заступник начальника Харківської ОВА обговорив з родинами їхні потреби та запропонував безоплатну евакуацію і розміщення в місцях тимчасового перебування після відпочинку. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися