Де на Харківщині у вівторок та середу видаватимуть продуктові набори та воду

Продуктову допомогу видаватимуть при наявності оригіналів документів

У Дергачівській міській раді запросили багатодітні родини міста Дергачі отримати продуктову допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

“31 жовтня з 09:00 до 14:00 ви маєте змогу отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Видача відбуватиметься у Дергачівському гуманітарному центрі”, - повідомили у міській раді.

Для отримання допомоги з собою необхідно мати наступні підтверджуючі документи:

- оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

- оригінали свідоцтв про народження дітей.

“Для отримання продуктового набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами”, - уточнили у міській раді.

У Старосалтівській громаді повідомили про видачу питної води. Шановні мешканці нижньої частини смт Старий Салтів! 31.10.2023 року о 10:00 за адресою вул. Перемоги буд. 34 (ліцей) від благодійного фонду NewWay буде здійснюватися видача питної бутильованої води у кількості 10 л на одну особу”, - уточнили у селищній раді.

Щоб отримати воду, при собі мати паспорт, код.

У Богодухівській міській раді повідомили про відновлення видачі продуктових наборів. 

З 1 листопада розпочнеться чергова видача гуманітарної допомоги від Богодухівської міської ради у Богодухівському ліцеї №3: 

І. Для усіх населених пунктів громади таким категоріям:  

1) жінкам, які виховують дітей до 3-х років (продуктовий набір, не дитяче харчування). При собі мати паспорт; довідка ВПО; свідоцтво про народження дитини. 

2) родинам мобілізованих мешканців громади (документи: паспорт; документ, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб/свідоцтво про народження); довідка ВПО; довідка, що підтверджує факт мобілізації).  

3) родинам військовослужбовців, які загинули або зникли безвісти (документи: паспорт; документ, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб/свідоцтво про народження); довідка ВПО; документи (сповіщення, посвідчення члена родини загиблого), які підтверджують факт загибелі або зникнення безвісти під час ведення бойових дій).  

ІІ. Для мешканців, які проживають лише у місті Богодухів та селах Семенів Яр, Москаленки, Паляничники, Мусійки такій категорії:  

1) особам 80 і старше років, за виключенням тих, хто перебуває на обслуговуванні у КЗ "Центр надання соціальних послуг"(документи: паспорт; довідка ВПО). 

Допомога видається з 08:00 до 1:00 щодня, крім суботи, неділі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині видають будівельні матеріали.



Сергій

1 листопада 2023, 11:49

Це звісно, дуже добре, що будуть видавати. Але, як усі знають, якість їжі там не сильно чудова. В рази краще зібрати гроші і почати купувати дійсно корисну їжу. Наприклад, я нещодавно почав споживати кунжутне масло https://ecovill.com.ua/ru/olya-kunzhutna-korist/ Вона дуже корисна та має багато різних вітамінів. Всім рекомендую

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися