Що відбувається в Екопарку Харкова напередодні листопада (ВІДЕО)

Золота осінь - один із найприємніших сезонів в екопарку

В Екопарку триває Бал хризантем, а погода дозволяє насолодитися барвами осені та відчути цілющу силу природи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Екопарку Харкова.

Золота осінь - один із найприємніших сезонів в екопарку. Тим більше коли триває квіткова феєрія Балу хризантем, який погода цього року дозволила продовжити й на листопад.

“Не проґавте можливість насолодитися різнобарв'ям кольорів осені та відчути на собі цілющу силу природи, наш екопарк - ідеальне місце для цього”, - звернулися до містян в Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Екопарку Харкова заявили про масове вбивство тварин. В Екопарку уточнили, що загинули всі тварини контактної зони для найменших: кролики, морські свинки та інші пухнастики, яким так раділи дітлахи. “До відкриття Балу хризантем ми зробили цю зону, й це справді було найдобріше місце, яке дуже любили діти. Було”, - повідомили в Екопарку.

Також уточнили, що розтин показав, що тварин отруїли миш'яком. “Важко зрозуміти мотиви того, хто це зробив. Неприємно усвідомлювати, що вулицями нашого міста десь ходить особа, яка нічим не краща за російських військових, які вбивали наших тварин на початку повномасштабної війни. На жаль, започаткований ними екоцид триває, і це – чергова ланка. Заяву до поліції ми подали, сподіваємось, що розслідування проллє світло на цей злочин”, - йдеться у повідомленні Екопарку.

Також звернулися до жителів Харкова з проханням бути особливо уважними до своїх вихованців, “дуже не хотілося б, щоб така трагедія повторилася десь ще”. “Хороших людей значно більше, ніж цих нелюдів, але бід вони здатні наробити дуже багато”, - переконані в Екопарку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися