У Харкові почали готуватися до весни: які роботи виконують (ФОТО)

У Харкові почали висаджувати весняні квіти

У Харкові працівники комунального підприємства почали підготовку до весни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Робітники КП “Харківблагоустрій”‎ у всіх районах міста саджають багаторічні цибулини тюльпанів, які заквітнуть уже навесні. 

Крім того, майже завершилися роботи з прибирання повалених дерев та опалого гілля внаслідок негоди 28 жовтня. Працівники підприємства вже прибрали 248 дерев і 321 велику гілку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за даними “Укргідрометцентру”, погода у листопаді 2023 року буде теплішою ніж зазвичай, опади – помірними.  Зокрема середня місячна температура в останній місяць осені очікується на рівні +2 +7, що близько до норми (0 +4 – середній показник для листопада). У листопаді 2023 року у Харкові та області прогнозують теплішу погоду. 

На Харківщині у листопаді вважається нормою середньомісячної температури 1,6° тепла. У листопаді у 2023 році у регіоні синоптики очікують середньомісячну температуру на рівні 2,6° тепла.

Щодо опадів, то за даними регіонального гідрометцентру, у Харківській області у листопаді буде сухіше за норму: за місяць синоптики очікують 30 мм опадів. Нормою середньомісячної кількості опадів у листопаді у Харківській області вважають 42 мм. Коли ймовірно випаде перший сніг у Харкові, читайте за посиланням.

А тим часом у жовтні у Харкові та області зафіксували чотири температурні рекорди. Максимально теплими був початок місяця та останні дні жовтня. Детальніше про аномальну погоду в Харкові в жовтні читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися