ТРЦ “Нікольський” розшукує харків'ян: що відбувається

Серед колективу ТРЦ більшість вже повернулась до Харкова

У ТРЦ “Нікольський” хочуть створити особливу карту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби ТРЦ “Нікольський”. 

“Друзі, ми вирішили зробити невеличке дослідження та зробити карту місць куди війна закинула всіх вас. Наприклад, серед нашого колективу більшість вже повернулась до Харкова, а є ті хто залишив свої домівки та поїхав в інші міста України або за кордон та залишаються там”, - значиться у повідомленні.

У ТРЦ вказали, що хочуть зібрати карту своїх підписників та потім візуалізувати її.

Для цього необхідно відповісти на питання: Де ви зараз? (пишіть в коментарях цифру):

1. м. Харків

2. Харківська область

3. м. Київ та Київська область

4. м. Полтава та Полтавська область

5. Інші міста окупованої України

6. Інші міста неокупованої України

Також ініціатори опитування перелічили кілька десятків країн, ознайомитися з якими та дати свою відповідь можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Екопарк Харкова повернулися олені

“Знову вдома та у безпеці. У цих оленів своя особлива історія. Вони втікли під час обстрілів, та, нарешті, їх вдалося повернути. Минулого року працівники Фельдман Екопарк разом з волонтерами, ризикуючи життям, зробили все, щоб врятувати тварин з-під ворожого вогню. Але, на жаль, не завжди встигали це зробити”, - розповіли в Екопарку.

Також додали, що тварини, самостійно залишивши пошкоджений вольєр, налякані жили неподалік у лісі. Спеціалісти Екопарку постійно за ними стежили та регулярно їх підгодовували.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися