Що зміниться в електропостачанні деяких громад Харківщини

Спочатку спеціалісти ремонтували обладнання так, щоб споживачі якнайшвидше отримали світло, зараз проводять аналіз пошкоджень мереж

У громадах Чугуївського району підвищують якість та надійність електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Спеціалісти Чугуївського району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" провели заходи щодо покращення якості та надійності електропостачання у п'яти громадах в зоні обслуговування. 

За словами начальника Чугуївського РЕМ Андрія Семенова, відповідні роботи фахівці виконали в 15 населених пунктах Малинівської, Чкаловської, Чугуївської, Новопокровської та Печенізької громад.

Андрій Семенов пояснив, що коли була необхідність відновити постачання електроенергії одразу в багатьох невеликих населених пунктах, знеструмлених внаслідок бойових дій, то спеціалісти ремонтували обладнання так, щоб споживачі якнайшвидше отримали світло. “Зараз ми проводимо ретельний огляд мереж, щоб визначити ділянки, які найбільше постраждали через обстріли і потребують додаткової уваги наших спеціалістів. Десь повністю міняємо провід, десь встановлюємо нові електроопори. Виконання цих заходів має неабияке значення, особливо в осінньо-зимовий період, адже дуже впливає на якість та надійність електропостачання", - зазначив Андрій Семенов.

У компанії нагадали, що в зоні обслуговування Чугуївського РЕМ заживлено всі населені пункти, які були знеструмлені внаслідок бойових дій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в деяких громадах Харківської області тривають ремонтні роботи на електромережах.

Де у четвер, 2 листопада, немає світла та коли відновлять електропостачання, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися