До Харкова прибула гуманітарна місія: що привезли

До Харкова прибула гуманітарна місія від рятувальників Івано-Франківщини

Харківські рятувальники отримали братню допомогу від прикарпатських колег. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У ДСНС розповіли, що у результаті однієї з останній ворожих атак  була значно пошкоджена будівля 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини в м. Ізюмі, 8 рятувальників зазнали поранень.

У середу, 8 листопада, до Харкова прибула гуманітарна місія від рятувальників Івано-Франківщини. Вони передали для відновлення ізюмської частини 20 тонн цементу та інші будівельні матеріали. Меценатами у справі відновлення підрозділу ДСНС виступило ПАТ “Івано-Франківськцемент”, виділивши на ці потреби будівельну продукцію власного виробництва, а також благодійний фонд “Чисті серцем”, які передали для рятувальників оргтехніку та генератор.

“Загалом у період війни 42 будівлі пожежних депо зазнала пошкоджень і чималих матеріальних збитків. В них зруйновані стіни, дахи, вибите скло у вікнах та гаражних воротах”, - повідомили у ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові діти з багатодітних сімей отримали комплекти зимового одягу

“Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту за підтримки ГО "Український професійний розвиток" та Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) організував видачу зимового одягу та взуття для дітей з багатодітних родин”, - повідомили у міській раді.  Сім’ї з усіх районів Харкова загалом отримали 1688 комплектів зимового одягу та взуття для дітей віком від 1 до 14 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися