У Харкові виявили понад кілометр зношених труб: що буде з водою

Після низки ремонтів, ухвалили рішення перекласти технічно зношену гілку трубопроводу

З початку року бригади комплексу “Харківводопостачання” замінили понад 1 км трубопроводів холодної води у Холодногірському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства. 

Зараз спеціалісти виконують комплексне відновлення 96 метрів аварійної ділянки діаметром 300 мм на вулиці Магістральній. Майстри районної служби працюють спільно з бригадою ділянки з перекладання та санації водопровідних мереж.

Начальник районної служби Олександр Сірко розповів, що цей водовід забезпечує водопостачання мешканців Холодногірського району та селища Залютине. Після низки ремонтів, ухвалили рішення перекласти цю технічно зношену гілку трубопроводу. Заміну спланували без вимкнення абонентів.

“Роботи проводимо в дуже стислих умовах, плюс поруч розташовані зливові комунікації та сама територія під великим кутом нахилу. Для оперативного та своєчасного виконання завдання зварювальні та укладальні етапи проводили щодня, навіть у вихідні дні.  Оновлюємо сучасними та якісними матеріалами. Також, намітили капітальний ремонт оглядового колодязя із заміною обладнання та пожежного гідранта”, –  уточнив він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство "Харківводоканал" повідомило про тимчасове припинення водопостачання в Харкові.

Через проведення ремонтних робіт на водоводі D=800 мм на вулиці Академіка Богомольця, 5 з 09:00 до 24:00 15 листопада буде тимчасово припинено водопостачання абонентів (адреси на сайті підприємства).

Де не буде води, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися