Як у Харкові комунальникам полегшили роботу (ФОТО)

У Харкові вивезли 73% від запланованого обсягу листя

Щодня у Харкові в роботах зі збору та вивезення листя задіяно близько 40 одиниць техніки: сміттєвози, бункеровози, самоскиди, навантажувачі, трактори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” вивезло 70,8 тис. куб. м листя, що становить 73% від запланованого обсягу.

Заступник директора КП “КВПВ” Артем Семикопенко розповів, що вивезення опалого листя здійснюється за графіком і продовжуватиметься, поки дозволяють погодні умови. Планується вивезти близько 97 тисяч кубометрів.

За його словами, як і торік, при збиранні опалого листя використовуються фронтальні автонавантажувачі, що значно полегшує працю двірників та прискорює виробничий процес. Завдяки цьому завантаження одного сміттєвоза займає близько однієї години замість трьох, коли ця робота виконувалася вручну.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з вечора 19 листопада погіршилися погодні умови - спостерігалися опади у вигляді снігу. А від ранку профільні підприємства розпочали прибирання. 

“Співробітники СКП "Харківзеленбуд" підготувалися до негоди. З самого ранку підприємство піклується про безпечне пересування містом всіх мешканців. Так наразі  в усіх парках, скверах та червоних пішохідних лініях прибирають сніг та розчищають шлях, щоб всі харків'яни безперешкодно могли дістатися на роботу”, - повідомили на підприємстві.

Як боролися з негодою на дорогах у Харківській області читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися