У Харкові перевірили понад 100 дворів в одному з районів: що виявили (ФОТО)

Санітарний стан перевірених територій задовільний

У Харкові перевірили санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Перевірку проводила Комісія КП “Харківблагоустрій” та КП “Жилкомсервіс”.

Цього тижня комісія оглянула двори 101 будинку на вулицях Кузнечній, Кооперативній, Основ’янській, Полтавській, Миргородській, Валер’янівській, Батуринській, Київській, Гольбергівській, Москалівській, у провулках Троїцькому, Лопатинському, Костюринському та Вірменському, а також на пл. Конституції.

“Санітарний стан перевірених територій задовільний: двори - чисті, тротуари - прибрані та посипані піщано-сольовою сумішшю”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з вечора 19 листопада погіршилися погодні умови - спостерігалися опади у вигляді снігу. А від ранку профільні підприємства розпочали прибирання. 

“Співробітники СКП "Харківзеленбуд" підготувалися до негоди. З самого ранку підприємство піклується про безпечне пересування містом всіх мешканців. Так наразі  в усіх парках, скверах та червоних пішохідних лініях прибирають сніг та розчищають шлях, щоб всі харків'яни безперешкодно могли дістатися на роботу”, - повідомили на підприємстві.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ліквідацію наслідків снігопаду, що спостерігався від вечора неділі. За його словами, місцями в області випало до 20 см опадів. Для розчищення доріг державного та місцевого значення використано 185 одиниць спеціальної техніки та понад 2 тисяч тонн протиожеледних матеріалів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися