У Харківській області видають буржуйки: хто отримає допомогу

Жителям старостату видали 30 буржуйок

У Дергачівській громаді деякі жителі отримали гуманітарну допомогу у вигляді буржуйок для опалення оселі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

“Жителі Прудянського старостату у якості гуманітарної допомоги отримали 30 буржуйок для обігріву власних помешкань. Дякуємо представникам Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України за важливу та своєчасну допомогу, а також за турботу про тепло в оселях наших людей!”, - зазначили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для сталого проходження осінньо-зимового опалювального періоду мешканців Куп'янської міської територіальної громади забезпечують електричними обігрівачами.

Першочергово в тимчасове безплатне користування конвектори отримують: сім'ї військовослужбовців ЗСУ; мешканці громади вікової категорії 60+, помешкання яких до 24 лютого 2022 року було під'єднано до системи централізованого опалення; маломобільні; сім'ї з дітьми, які мешкають на правобережжі міста Куп'янськ; соціально незахищені верстви населення. 

Видача конвекторів проводиться на підставі заяви та по договору користування на строк опалювального періоду.

Людям, які отримали статус ВПО поза межами Куп’янської міської територіальної громади конвектори не видаються.

Гуманітарну допомогу у вигляді обігрівачів видають з 9:00 до 16:00 (понеділок - п'ятниця). Куди звертатися жителям Куп'янської громади, щоб отримати прилади обігріву оселі, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися