Що відбувається на дорогах Харківської області

Станом на ранок неділі рух дорогами загального користування забезпечено повністю

На дорогах Харківщини у ніч проти неділі працювало близько 100 одиниць техніки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

У службі розповіли, що опади, спочатку у вигляді дощу, а потім мокрого снігу, розпочалися у південно-східній частині Харківської області та розповсюдилися по всій території регіону. На дороги було виведено близько 100 одиниць спеціальної техніки.

Загалом було очищено 1203 км доріг, використано 1148 тонн піщано-соляної суміші. Станом на ранок неділі рух дорогами загального користування забезпечено повністю, покриття оброблено протиожеледними матеріалами. 

“Сьогодні роботи з оброблення протиожеледною сумішшю доріг для запобігання утворення ожеледиці продовжуються. Фахівцями Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області постійно проводиться моніторинг стану проїзду – як патрульним обстеженням, так і за допомогою камер спостереження. Закликаємо водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та бути максимально обережними за кермом”, - зазначили у службі.

А тим часом місцеві Telegram-каналі повідомляють, що починає засніжувати трасу Київ-Харків. 

Нагадаємо, що на 26 та 27 листопада по Харкову та області синоптики оголосили несприятливий прогноз. “Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 27 листопада. 27 листопада по місту та області очікується хуртовина, вночі пориви південно-східного вітру з переходом вдень на південно-західний 15 - 20 м/с. Вранці та вдень місцями пориви 25 - 27 м/с. На дорогах ожеледиця. (I рівень небезпечності, жовтий, місцями ІІ рівень небезпечності, помаранчевий)”, - йдеться у повідомленні синоптиків.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися