Що робиться у Салтівському районі після негоди (ФОТО)

Напоготові спецтехніка та засоби малої механізації для розчищення доріг і тротуарів

У Харкові працівники комунальних підприємств ліквідовують наслідки негоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Комунальники забезпечують належний санітарний стан прибудинкових територій, транспортних зупинок, "пунктів незламності" та пунктів харчування, територій вздовж "червоних ліній" у Салтівському районі.

“В умовах ожеледиці основним завданням районних служб є безпечний доступ до об’єктів міської інфраструктури”, - уточнили у міській раді.

Для посипання доріг працівники комунальних підприємств використовують піщано-сольову суміш. Напоготові спецтехніка та засоби малої механізації для розчищення доріг і тротуарів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні у Харкові до робіт з прибирання снігу залучили 1889 працівників комунальних підприємств. 

У Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що в місті також працювали 51 одиниця автотракторної техніки та 25 засобів малої механізації. У тому числі на прибудинкових територіях, які обслуговує КП “Харківблагоустрій”, 1682 працівники прибирали за допомогою 26 одиниць автотракторної техніки.  Загалом від снігу очистили понад 3 млн кв. м території, а піщано-сольовою сумішшю посипали майже 1,2 млн кв. м. 

Також через негоду зафіксовано 28 випадків пошкодження покрівель і парапетів у Шевченківському, Салтівському, Основ’янському та Новобаварському районах. Бригади КП "Харківспецбуд" і КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" вже виконали роботи на 12 об’єктах, ще на 14 - тривали ремонтні роботи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися