У Харківській області витратять понад 200 млн грн: що будуть купувати (ФОТО)

Кошти на закупівлю спрямували із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив про проведення закупівлі спеціальної техніки, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Для громад Харківщини закуповуємо 38 одиниць спецтехніки, перші чотири - вже передали місцевим комунальникам”, - зазначив начальник Харківської ОВА. 

Вартість спецтранспорту - 228 млн грн, кошти спрямували із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Планують купити екскаватори, самоскиди з кранами-маніпуляторами, сміттєвози. Техніку планують передати Богодухівському, Ізюмському, Харківському, Чугуївському районам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Зміївській міській раді виділили півмільйона з місцевого бюджету на придбання твердого палива для мешканців громади.

На засіданні виконавчого комітету Зміївської міської ради погодили виділення одноразової адресної грошової допомоги з місцевого бюджету на закупівлю твердого палива мешканцям громади на загальну суму більше півмільйона гривень. 

За інформацією начальника управління соціального захисту населення Світлани Повідерної, на отримання коштів на придбання твердого палива до міської ради надійшло 44 заяви. З них від мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців – 15 заяв, від багатодітних сімей – 16 заяв, сімей, де є особи з інвалідністю І групи – 4 заяви, сімей, де є дитина з інвалідністю – 4 заяви, від членів сімей загиблих захисників – 3 заяви. Двом особам було відмовлено, бо вони не підпадали під жодну з визначених категорій.

Детальніше про отримання допомоги на придбання паливної деревини читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/synegubov/7643
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися