На Харківщині відремонтують “військово-стратегічний” об'єкт: скільки планують витратити

У громаді на капітальний ремонт вбиральні планують витратити 467 472 грн

Комунальне підприємство Дергачівської міської ради вирішило відремонтувати вуличну вбиральню. Це місце загального користування у центрі міста, поблизу будинку культури.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центру.

У громаді на капітальний ремонт "м" і "ж" планують витратити 467 472 гривні. Цей вуличний туалет ворожі війська пошкодили навесні 2023 року. У квітні голова громади повідомив, що росіяни обстріляли "важливий військово-стратегічний об'єкт" 

 “Тендер виграла компанія, про яку ми вже писали - ТОВ “Укрбуд-М”. Це фірма з оточення ексзаступника міського голови Харкова Семена Сироти. Його бізнес-структури щороку отримували міські підряди на десятки мільйонів. У 2021 р. "Укрбуд-М" підозрювали у використанні неякісних матеріалів під час ремонту у школі №154”, - повідомляють у ХАЦ.

У центрі також зазначили, що це не найдорожчий ремонт туалету в області. Нещодавно на ремонт вбиральні в управлінні освіти Зміївської міськради витратили 622 000 гривень з бюджету громади. “Рекордні 5,6 мільйона, витрачені на туалет у Центральному парку Харкова у 2018-му, ще ніхто не перебив”, - підсумували в ХАЦ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Ізюмській міській раді повідомили, що комунальне підприємство “Благоустрій м. Ізюм” проводить роботи з ремонту зупинок громадського транспорту.

Планується відновити 6 зупинок, що значно забезпечить більший комфорт пасажирам. Нижче наведені вулиці, на яких планується провести ремонт:

  • вул. Заводська,

  • вул. Європейська,

  • вул. Чумацька,

  • проспект Незалежності,

  • вул. Соборна біля “1000 дрібниць”.

До містян звернулися з проханням зберігати місто чистим, безпечним та комфортним.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися