Жителів Харківщини просять зареєструватися на гуманітарну допомогу

Допомога буде видаватись в руки людині, яка зареєструвалась особисто

Мешканців міста Первомайський Лозівського району Харківської області попередили про видачу гуманітарної допомоги та розповіли, як подати заявку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Первомайського міського голови Миколи Бакшеєва. 

БФ “Жовто Блакитні Крила” повідомив, що планується видача гуманітарної допомоги у вигляді гігієнічних та продуктових наборів в рамках проєкту “Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні через безпечні укриття, забезпечення продовольчими і непродовольчими товарами та психосоціальну підтримку”.

Допомога видаватиметься родинам дітей, які навчаються у загальноосвітніх закладах міста Первомайський належать до пільгових та вразливих категорій – багатодітні родини, сім'ї, в яких є люди з інвалідністю, родини, де є сироти на напівсироти та ВПО.

Щоб отримати гуманітарний набір потрібно заповнити форму за посиланням. За посиланням - форма реєстрації сімей, вказаних категорій на отримання гуманітарного набору - https://ee.kobotoolbox.org/single/7ea6c4eb2885dc62ff65dc90550d7497

Звертаємо вашу увагу, що відбір отримувачів відбувається за певними критеріями, на родину видається один набір – або продуктовий, або гігієнічний, на вибір. Зверніть увагу, допомога буде видаватись в руки людині, яка зареєструвалась особисто”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові розпочалося проведення заходів до Дня святого Миколая. 

Напередодні Дня святого Миколая 52 родини внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Новобаварському районі, отримали гуманітарну допомогу. Їм передали продуктові та гігієнічні набори, мультиварки, постільну білизну, дитячі рюкзаки. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися