У Харківській області завтра діятимуть графіки відключень світла

Світла не буде щонайменше 8 годин

В деяких громадах Харківської області завтра не буде світла, повідомляють "Коментарі. Харків".

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Обмежуватимуть електропостачання з 08:00 до 17:00 та з 09:00 до 17:00. Дізнатися адреси, де не буде світла, можна за посиланням.

Повідомили про тимчасові обмеження електропостачання і в Люботинській міській раді. Там світла не буде з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними тут.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що пенсіонери зможуть безкоштовно обміняти ще по п'ять LED-ламп.

Про розширення програми обміну ламп розжарювання оголосила “Укрпошта”. З 5 грудня є можливість отримати ще по 5 ламп безкоштовно в сільській місцевості. “Щоб обміняти лампи, потрібно відвідати відділення "Укрпошти". При собі потрібно мати паспорт, індивідуальний податковий номер (ідентифікаційний код), пенсійне посвідчення та свій телефон. Старі лампи можна принести одразу або протягом місяця з моменту отримання нових”, - уточнили у Харківській ОВА.

Також попередили, що програма діятиме, поки лампи будуть в наявності на кожному окремому відділенні. Кожне відділення Укрпошти, де відбуватиметься такий обмін, буде позначено відповідною картинкою на дверях. Якщо ж така картинка відсутня, це означає, що або закінчились лампи, або обмін ще не розпочався.

“Ця ініціатива спрямована на зменшення навантаження на енергосистему України”, - зазначили у Харківській ОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися