У Харків та область привезуть важливий вантаж: подробиці (ФОТО)

Вифлеємський вогонь миру є символом доброї справи та підтримки

В “Укрзалізниці” напередодні розповіли, що втретє доставляють світло Вифлеємського вогню миру до 24 вокзалів України менш ніж за добу, повідомляють "Коментарі. Харків". 

“10 грудня о 18:40 відбулася передача Вогню від скаутської організації “Пласт” представникам Укрзалізниці. У рамках спільного заходу начальники 14 поїздів доставлять Вогонь на 24 вокзали країни, у тому числі й на вокзали Краматорська, Покровська та Ізюму менш ніж за добу”, - повідомили в “Укрзалізниці”.

Вже 11 грудня всі охочі зможуть отримати Вогонь для свого дому на вокзалах Харкова, Ізюму та низки інших міст, серед яких Київ, Вінниця, Хмельницький, Рівне, Суми, Чернівці, Дніпро, Одеса та багато інших. Там будуть встановлені безпечні стенди з Вифлеємським вогнем миру.

Вифлеємський вогонь миру є символом доброї справи та підтримки. Його традиційно поширюють з місця народження Ісуса Христа до всіх, хто його потребує. В Україні з 1999 року Вогонь, що символізує мир, любов та добро, і символічно об'єднує всіх українців. Поширюють його пластуни — українські скаути. З Вифлеєму вогонь відправляють літаком до Австрії, а вже звідти – його по всьому світу поширюють скаути.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на зберіганні у спеціальному фонді Харківського історичного музею знаходиться один екземпляр буржуйки виробництва КП "Харківські теплові мережі"

Завідувач науково-експозиційного відділу музею Костянтин Дубін розповів, що буржуйка харківських теплоенергетиків зацікавила музейних працівників, коли ті почали збирати артефакти для висвітлення теми “пунктів незламності” та обігріву. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися