Що робиться у дворах та на вулицях Харкова (ФОТО)

У Харкові прибирають сніг та посилають доріжки та тротуари протиожеледною сумішшю

Зима додає роботи комунальникам - працівники усувають наслідки негоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Основ'янському районі комунальники зранку посипали протиожеледною сумішшю доріжки та тротуари на прибудинкових територіях, вздовж “червоних"”ліній, у парках та скверах. 

До робіт залучили понад 160 робітників КП “Харківблагоустрій” та СКП “Харківзеленбуд”.

У Немишлянському районі 147 працівників КП “Харківблагоустрій” наводять лад на  прибудинкових територіях та вздовж “червоних” ліній. 

Зранку комунальники прибирали сніг та посипали піском тротуари на вулицях Амосова, Танкопія, Олімпійській, пр. Льва Ландау, Салтівському шосе та бул. Богдана Хмельницького.

У вихідні працівники КП “Харківблагоустрій”  прибирали сніг та посипали доріжки піщано-сольовою сумішшю, аби харків'яни могли безпечно пересуватися містом. Так, за цей час вони використали понад 500 куб. м протиожеледного матеріалу.

У Харківській міській раді повідомили, що за попередні три дні бригади КП “Шляхрембуд” вивезли понад 630 куб. м  снігу та 12 куб. м ТПВ, а також використали 1,5 тис. куб. м піщано-сольової суміші та 1,4 тис. т солі. 

Сьогодні, 11 грудня, на дорогах Харкова працюють 158 робітників та 79 одиниць спецтехніки підприємства.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю ввечері мряка та крижаний дощ розпочалися практично по всій території Харківської області, а температура повітря коливалася від 2 до 4 градусів морозу, через що на дорогах утворилася ожеледиця.

Яка ситуація на дорогах Харківської області читайте за посиланням



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися