У Харкові можуть виникнути проблеми з опаленням

Казкова зима в Харкові може таїти в собі небезпеку

У Харківській міській філії “Газмережі” попередили про небезпеку, яку може викликати намерзання льоду або снігова заметіль на оголовках димоходів, повідомляють "Коментарі. Харків".

Газовики пояснили, що через зміну погодних умов у димових та вентиляційних каналах може змінитися тяга. У такому випадку усі продукти згоряння не йдуть в димохід, а залишаються в приміщенні, і мешканці оселі ризикують отруїтися чадним газом. 

“Щоб уникнути цього, слід перевіряти тягу до та під час роботи газових приладів та відкривати вікно. Якщо ви виявили зникнення тяги, особливо коли за вікном вирує хуртовина або намічається ожеледь, варто звернутися до спеціалістів, які мають ліцензію на ремонт та прочищення ДВК”, - порадили у філії.

Також нагадали, що фахівці Харківської міської філії “Газмережі” не надають послуг з ремонту ДВК. 

“Завжди перевіряйте посвідчення тих, кого пускаєте у свою оселю! Не забувайте провітрювати приміщення та користуйтеся лише справним газовим обладнанням. Ці поради допоможуть уникнути отруєння небезпечним та невидимим чадним газом”, - зазначили в компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська філія “Газмережі” прийматиме споживачів у Циркунівській громаді. "На прохання наших клієнтів, центр обслуговування Харківської філії "Газмережі" організував виїзний прийом споживачів з питань розподілу природного газу на території Циркунівської громади", - зазначили в філії. Дати та час прийому клієнтів:

14.12.2023р. з 10:00 до 14:00, 21.12.2023р. з 10:00 до 14:00.

Місце надання офлайн консультацій фахівцями “Газмереж”: смт Циркуни, Намет Незламності, вул. Соборна, 26.




Джерело: https://t.me/khm_grmu/137
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися