Чим займаються пенсіонери в Харкові (ФОТО)

Яке дозвілля влаштовують пенсіонерам в Харкові

У Харкові для людей похилого віку організовують дозвілля. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У денному відділенні територіального центру надання соціальних послуг Новобаварського району організовують дозвілля для людей похилого віку.

“Зокрема, там проходять заняття з мобільної грамотності, рукоділля, української та англійської мов. Також є можливість відвідувати тренажерну залу, займатися скандинавською ходьбою, оздоровчою фізкультурою, відвідувати кіносеанси, вивчати психологію, історію та займатися вокалом. Крім цього, працюють клуби за інтересами”, - повідомили у Харківській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі вразливих категорій Чугуївської громади можуть отримати благодійну допомогу. 

На Харківщині розпочинають реалізацію проєкту "Забезпечення опалювальними приладами та непродовольчими товарами для підготовки до зими вразливих ВПО та непереміщених осіб у постраждалих від конфлікту районах України". Проєктом передбачена допомога в наборах для індивідуального утеплення та утеплення житлових приміщень.

В ході реалізації проєкту на Чугуївську територіальну громаду розраховано 220 наборів для громадян, які найбільше потребують допомоги. Для реєстрації на отримання гуманітарної допомоги на утеплення необхідно перейти за посиланням.

“Отримувачів допомоги відберуть організатори, проаналізувавши надану інформацію”, - пояснили у міській раді.

Детальніше про умови отримання допомоги читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися