На Харківщині завтра видаватимуть продукти, піцу та подарунки для дітей

Щоб отримати допомогу, із собою потрібно мати відповідні документи

У Харківській області завтра видаватимуть продуктові набори, подарунки дітям та пригощатимуть піцою, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Борівській селищній раді повідомили, що завтра, 20 грудня 2023 року, біля ФОКу відбудеться видача гуманітарної допомоги жителям селища Борова за наступним графіком:

  • 08:00 - вул. Першотравнева (до вул. Гагаріна).

  • 10:00 - вул. Першотравнева (від вул. Гагаріна).

  • 11:00 - внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані як ВПО у 2022-2023 роках та не отримують допомогу в Ізюмському, Чернещинському і Першотравневому старостинських округах, а також за списками будинків та домогосподарств смт Борова.

“Жителі селища Борова, які не отримали гуманітарну допомогу в грудні цього року, можуть отримати її лише завтра - 20 грудня”, - пояснили у селищній раді.

Також уточнили, що допомогу отримує один представник від домогосподарства за наявності оригіналів документів усіх членів родини. Під час повітряної тривоги видача гуманітарної допомоги не здійснюється.

Завтра, 20 грудня, продовжиться видача гуманітарної допомоги у Пісочинській громаді. Отримати допомогу можуть ВПО 2022-2023 років з  деокупованих/окупованих громад Харківської та інших областей України віком від 18 років і старше. На одну людину видають один продуктовий набір.

“ВПО з міста Харкова можуть отримати набори за наявністю довідки про зруйноване житло”, - уточнили у міській раді.

Локації видачі: 

  • Пісочин, ЗДО №3 "Теремок", 

  • Коротич, ліцей, 

  • Березівка, офіс старости.

Час видачі - з 9:00 до 15:00.

Щоб отримати допомогу, з собою обов`язково мати паспорт та оригінал довідки ВПО (паперова або в Дії).

У Балаклійській міській раді повідомили, що завтра відбудеться видача піци. “Безкоштовну піцу для всіх бажаючих у середу, 20 грудня, з 11:00 будуть готувати для мешканців міста на площі Ростовцева, біля міського Будинку культури. Чекаємо на кожного скуштувати смачну піцу!”, - зазначили у міській раді.

Завтра, 20 грудня, продовжиться видача новорічних подарунків від Пісочинської селищної  ради.

Допомогу видаватимуть дітям ВПО (2022-2023 рік) з окупованих, деокупованих громад Харківської та інших областей, які не навчаються в закладах освіти нашої громади,  віком від 0-17 років включно. 

Також отримають подарунки діти з пропискою в Пісочинській громаді, які мешкають  у громаді, але не навчаються в закладах освіти громади, віком від 0-17 років включно. 

Щоб отримати допомогу, з собою потрібно мати:

  • оригінал свідоцтва про народження дитини та документ з пропискою в громаді одного з батьків (оригінал), або “Дія”, якщо отримує мама;

  • оригінал свідоцтва про народження дитини та довідку ВПО (для внутрішньо переміщених осіб).

“Діти, які навчаються в садочках, школах громади отримують подарунки через класних керівників”, - попередили у селищній раді.

Подарунки можна отримати з 09:00 до 15:00 на локаціях:

  • Пісочин, ЗДО №3 "Теремок";

  • Коротич, ліцей;

  • Березівка, офіс старости. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харківщини допоможуть пережити зиму.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися