Ігор Терехов розповів, що буде з громадським транспортом у Харкові

У Харкові спостерігається дефіцит рухомого складу громадського транспорту

На початку 2024 року Харків отримає чергову партію рухомого складу громадського транспорту від міст-побратимів. Про це сьогодні, 21 грудня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків".

За словами очільника міста, підтримка міжнародних партнерів допомагає певною мірою компенсувати втрати рухомого складу, яких Харків зазнав внаслідок обстрілів.  

"Дефіцит є, але ми постійно поповнюємо рухомий склад завдяки нашим містам-партнерам. На початку наступного року ми отримаємо чергову партію транспорту. Це дуже важливо, бо сьогодні в Харкові знаходиться доволі багато людей", - зазначив Ігор Терехов. 

Щодо нещодавнього обстрілу, то мер повідомив, що в Салтівському депо, яке потрапило під обстріл у ніч на 20 грудня, знаходився раніше пошкоджений транспорт, який не використовувався для перевезення пасажирів. Крім того, внаслідок обстрілу було пошкоджено житлові будинки. Щоб зберегти тепло у квартирах харків’ян, комунальники оперативно закрили контури будівель.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для жителів Олексіївки та Павлового Поля вводять новий маршрут громадського транспорту. 

З четверга, 21 грудня, почне курсувати тролейбус №2 "Розворотне коло "Пр. Перемоги" - пл. Свободи". Як повідомили в Департаменті інфраструктури, введення тимчасового маршруту пов’язане з необхідністю покращення пасажирських перевезень мешканців Олексіївки та Павлового Поля. 

Детальніше як курсуватиме громадський транспорт, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися