У Харкові виявляють підроблені документи: що відомо (ФОТО)

У Харкові виявили порушника та забрали автомобіль

У Харкові патрульні виявили у водія свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульною поліцією Харківської області. 

Напередодні ввечері, патрулюючи Салтівський район міста, поліцейські зупинили автомобіль HONDA для перевірки.

Під час перевірки документів патрульні виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а саме: захисні елементи не відповідали стандартам. Згідно з наявними базами даних свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та VIN номер не зареєстровані, а державний номерний знак належить іншому авто.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Автомобіль було поміщено на спеціальний майданчик до встановлення всіх обставин.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області за 11 місяців поточного року сталося 465 ДТП з потерпілими

За даними поліції, протягом січня-листопада 2023 року на території області було зареєстровано 465 ДТП з потерпілими, що на 40% більше ніж за аналогічний період минулого року. Загинули 83 осіб, отримали травми 620 людей. У поліції пояснили, що основними причинами дорожніх аварій є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, проїзду перехресть та пішохідних переходів, а також недотримання дистанції. 

“Шановні водії, під час поїздок обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху, враховуйте обмежену видимість, зокрема у темну пору доби, а також стан дорожнього покриття. Бережіть своє життя та життя інших людей”, - звернулися у поліції до водіїв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися