З Харкова видворяють чотирьох іноземців: причина

В Харкові виявили нелегальних мігрантів

Працівники Міграційної служби Харківщини спільно зі співробітниками СБУ, Нацполіції, Управлінням інспекційної діяльності у Харківській області Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Харківським обласним центром зайнятості провели міжвідомчу операцію під умовною назвою "Мігрант", під час якої виявили та затримали нелегальних мігрантів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби ГУ ДМС в Харківській області.

У результаті спільних дій затримали двох громадян Республіки Азербайджан, громадянина Грузії та громадянина Республіки Молдови, які незаконно перебували на території Харківської області.

Усіх затриманих осіб притягнули до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства України та ухвалили рішення про примусове видворення до країн походження.

Наразі три іноземці за рішенням суду знаходяться у пункті тимчасового перебування іноземців (ПТПІ) для ідентифікації та подальшого видворення з України.

Громадянина Республіки Молдова уже примусово видворили до країни походження.

IMG_4215.JPG


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.

Кількість штурмів збільшилася на Харківщині: обстановка станом на ранок

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали: Синьківка, Петропавлівка Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку в районах Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області ворог, за підтримки авіації, 19 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Чи вдалося це – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися