На Харківщині з чоловіка стягнули борг і штраф майже в 155 тисяч гривень

У Лозовій чоловік був вимушений заплатити борг по аліментам власній дитині

Сплата коштів на утримання сина була присуджена жителю Лозівської громади Харківської області. Щомісячно чоловік мав перераховувати 1500 гривень, але цього не робив. У результаті ігнорування батьківського обов’язку утворилася заборгованість – 105 тисяч гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Варто зазначити, що завдяки правникам Лозівського відділу державної виконавчої служби Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції родина отримала всю суму вчасно несплачених грошей. Позитивний влив на хід виконавчого провадження здійснили застосовані до боржника законодавчі санкції, які унеможливили здійснення певних правочинів та користування деякими правами. Окрім цього, боржник додатково сплатив штраф у розмірі понад 50 тисяч гривень, який у повному обсязі отримала його дитина.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався скандал за участі військового: поліція відкрила провадження

Військовий Ярослав Дрей на своїй сторінці у Фейсбук розповів, що 6 грудня він разом з дружиною запаркував машину біля свого дому. За словами Ярослава, до нього невдовзі підʼїхала машина, водій якої агресивно почав вимагати, щоб військовий перепаркувався. Після суперечки 23-річний водій другої машини підійшов до Ярослава і вдарив його ножем в груди.

Ярослав каже, що заблокував удар і сам у свою чергу вдарив нападника рукою в голову. Далі, за словами Ярослава, йому викликали швидку і поліцію. В лікарні йому зашивали рану від ножа під загальним наркозом.

Як у поліції прокоментували інцидент — читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися