Стало відомо, якою буде комендантська година у Харкові на Різдво

Чи зміниться комендантська година у Харкові на Різдво

Комендантська година у Харкові та області на Різдво залишається без змін. Про це повідомили в Харківській обласній військовій адміністрації, пишуть "Коментарі. Харків".

“Змін по комендантській годині на Різдво 25 грудня не буде, додаткових рішень Рада оборони не ухвалювала”, – зазначили в ОВА.

Нагадаємо, зараз у Харкові встановлений час комендантської години – з 23:00 до 5:00.

Щодо погодних умов, то у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології розповіли, якою буде погода в Харкові та області на Різдво Христове, 25 грудня. Так, по Харкову та області очікується хмарна погода, вночі місцями невеликий сніг. Вдень сніг, мокрий сніг з переходом в дощ та мряку. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 2 - 7° морозу, вдень 0 - 5º тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції Харківської області розповіли жителям Харкова та області, як правильно вибрати новорічну ялинку. "Стартували продажі новорічних ялинок. Жива, штучна чи альтернативна — обирати вам. Проте пам'ятайте, що варто купувати живі новорічні дерева лише на офіційних ярмарках, для яких дерева спеціально вирощують на ялинкових фермах”, - зазначили у поліції. Також попередили, що на стихійних ринках хвойні дерева реалізовуються без документів та можуть бути шкідливими.

“Нагадуємо, що за незаконну вирубку, транспортування та реалізацію нелегальних ялинок передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Будьте відповідальними, а у разі виявлення незаконного продажу новорічних дерев — повідомляйте на спецлінію 102”, - наголосили у поліції.

Яку шкоду можуть спричинити живі ялинки, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися