У Харківській області завтра видаватимуть продуктову допомогу (адреси)

Продуктову допомогу видаватимуть при наявності відповідних документів

У деяких громадах Харківської області завтра видаватимуть продуктові набори, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Балаклійській міській раді звернулися до мешканців сел. Нафтовиків, сел. Підсобне та вул. Арсенальна та повідомили про можливість отримати продукти. 

У понеділок, 25 грудня, з 11:00  у Балаклійському ліцею №4, вул.Гагаріна, 14 (біля спортивної зали) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів за підтримки Благодійного фонду “Ангели спасіння”.

“З даних мікрорайонів запрошуються особи з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, особи з інвалідністю (діти), діти позбавлені батьківського піклування, жителі 60+ та 75+. З собою мати відповідні документи”, - уточнили у міській раді.

У міському пабліку Чугуєва повідомили про продовження видачі гуманітарної допомоги з 25 по 27 грудня деяким громадянам, які проживають у місті Чугуїв. 

Гуманітарну допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН Червоного Хреста зможуть отримати такі категорії громадян:

  • люди з інвалідністю,

  • люди похилого віку 65+,

  • ВПО.

При собі мати наступні документи: паспорт, податковий номер, довідку про підтвердження групи інвалідності, довідки, які підтверджують відповідний статус. 

“Особи, які отримали гуманітарну допомогу в грудні 2023 року, повторно допомогу не отримають”, - йдеться у повідомленні.

Гуманітарну допомогу можна буде отримати з 25 по 27 грудня з 09:00 до 14:00 у приміщенні школи №1 (вул. Гвардійська, 20).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що наступного тижня в одній з громад на Харківщині працюватиме соціальний перукар.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися