Серед ВПО проводять опитування: що планують змінити

Планується створення та покращення умов для занять спортом

Внутрішнім переселенцям та ветеранам пропонують пройти опитування, яке допоможе покращити умови для занять спортом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

У відомстві пояснили, що серед повнолітнього населення всіх регіонів України проводиться опитування щодо залучення до оздоровчої рухової активності й спорту. До опитування можуть долучитися можуть ВПО, ветерани та члени їхніх сімей, а також всі охочі українці.

“Ініціатори соціального дослідження мають на меті визначити кількість громадян, залучених до занять спортом. А також відстежити основні показники рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення”, - йдеться у повідомленні міністерства.

На основі результатів опитування планують розробити обґрунтовані рекомендації для ухвалення державних управлінських рішень, спрямованих на залучення населення до занять руховою активністю. 

Крім того, планується створення та покращення умов для занять спортом.

Опитування можна пройти до 18 січня 2024 року за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області за пів року роботи Коордцентр надав допомогу 104 тисячам ВПО. Координаційний центр було створено червні 2023 року.

У Харківській ОВА розповіли, що в області розробляється соціальна гаряча лінія для ВПО. Вона буде орієнтована на допомогу внутрішнім переселенцям, зокрема щодо адаптації на новому місці проживання.

Куди звертатися переселенцям, щоб отримати допомогу, читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/minre_ua/4797
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися