На Харківщині встановили новорічну ялинку: скільки коштів витратили (ФОТО)

У міській раді пояснили, чому не відмовилися від встановлення ялинки

У Чугуєві в день Різдва Христового засяяла головна ялинка громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.

Новорічну красуню встановили на центральній площі міста. 

У міській раді повідомили, що на встановлення та оздоблення ялинки, прикраси, фотозони, ілюмінацію не витратили жодної бюджетної копійки – площу та інші локації в громаді прикрасили тим, що придбали ще до початку повномасштабної війни.

У міській раді пояснили, чому не відмовилися від встановлення ялинки під час війни. “По-перше, заради дітей. Війна і так відібрала у них повноцінне дитинство. Тож нехай дітки відчують атмосферу свята в ці дні. По-друге, встановлення ялинки та години, в які буде працювати ілюмінація, узгодили з військовими. Наші захисники підтримали рішення прикрасити громаду, адже вважають, що наявність новорічної ялинки – це не гучні святкування, а символ того, що Україна жива і буде жити. Саме тому в оздобленні головної чугуївської ялинки використали не тільки гірлянди та іграшки, а і в першу чергу жовто-сині прапорці”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які заходи проведуть в Харкові 31 грудня. За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, у ніч з 31 грудня на 1 січня новорічних заходів у Харкові не планується. Однак ввечері 31 числа на станціях метро пройдуть концерти. 

Він нагадав також про посилення заходів безпеки в Харкові. Детальніше про можливі обмеження у місті читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися