В Київському районі відремонтують будинок за 265 млн грн: подробиці

Будинок ремонтуватимуть до кінця 2025 року

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції  департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосило тендер на проведення ремонту в одному з багатоквартирних будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на сайті Рrozorro.

Йдеться про виконання аварійно-відновлювальних робіт (капітальний ремонт) багатоквартирного житлового будинку по вул. Дружби Народів, 271.

Очікувана вартість робіт - 265 211 251 грн. 

Аукціон мають провести 5 січня. А строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг визначений до 31 грудня 2025. 

Йдеться про капітальний ремонт будинку, який був пошкоджений ворожими обстрілами

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківводоканал” розповіли про виконані ремонтні роботи у багатоквартирних будинках.

У 2023 році бригади ділянки Основ'янського району КП “Харківводоканал” провели масштабні ремонти в 30 багатоквартирних будинках. На компідприємстві зазначили, що ці обсяги значно більші від запланованих. Загалом же було замінено 1250 метрів внутрішньобудинкових систем водопостачання, водовідведення та зливової каналізації. Як повідомив начальник дільниці Віталій Федін, нещодавно були завершені поточні ремонти на вулиці Москалівській, 5, в'їзді Достоєвського, 3 та проспекті Героїв Харкова, 38, де переклали понад 100 метрів комунікацій.

Віталій Федін розповів, що спеціалісти приступають до робіт із заміни внутрішньобудинкової системи господарсько-побутової каналізації загальною довжиною 60 метрів на вулиці Університетській, 37/39.

Детальніше про ситуацію з водою у Харкові, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися