Як харків'янам правильно передати показання лічильника газу за грудень

Показання лічильника газу потрібно передавати щомісяця, незалежно від того, чи користуються споживачі газом

Жителям Харкова нагадали про необхідність передавати показання лічильника газу з 1 по 5 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії “Газмережі”. 

У компанії пояснили, що передати показання лічильників газу можна наступними способами: 

  • через Особистий кабінет “Газмережі”. Для реєстрації кабінету необхідно обрати "Харківську міську філію" та ввести особовий рахунок (131ХХХХХХХ) і далі слідувати підказкам меню,

  • через телефони контакт-центру: 066-300-2-888, 098-300-2-888, 093-300-2-888.    

“Навіть якщо у вашій оселі відсутнє споживання газу, все одно слід щомісяця передавати останні показання вашого лічильника”, - уточнили у компанії.    

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській філії “Газмережі” розповіли, які пошкодження газових мереж були зафіксовані станом на 1 січня 2024 року.

У компанії зазначили, що під час новорічних свят, обстрілами російських окупантів були пошкоджені розподільні газопроводи та газові мережі житлових будинків у Золочівській, Купʼянській, Борівській громадах області.

“Фахівці Харківської філії "Газмережі" оперативно локалізували аварійні ситуації спричинені бомбардуванням росіян цивільної інфраструктури Харківщини. Наразі тривають ремонти пошкоджених газових комунікацій”, - розповіли у компанії. 

Згодом у Харківській філії додали, що у Золочівській громаді спеціалісти завершили ремонт пошкодженого росіянами розподільного газопроводу.

Детальніше про ситуацію з газом у Харківській області читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/khm_grmu/156
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися